Weekend-, midweek- en weekvakanties

Voor de groep mensen met een autismespectrumstoornis, mensen met een aandachtstekortstoornis (ADD en ADHD) en mensen met een psychiatrische/psychische problematiek organiseert R95 speciale weekend-, midweek- en weekvakanties.

		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		
		

In de afgelopen jaren zijn er door R95 vakanties georganiseerd naar Duitsland (Sauerland), België (de Ardennen en de Belgische kust), Nederland (diverse plaatsen, waaronder Texel).

Tijdens de vakantie verblijf je in een door R95 gehuurd vakantiehuis, soms op een vakantiepark, soms van een particulier. Je gaat met een busje naar de vakantiebestemming. Dit busje staat de hele vakantie ter beschikking van de groep.

In de vakantie onderneem je allerlei activiteiten met de groep. Voor de start van de vakantie zoeken de coaches uit welke activiteiten en bezienswaardigheden er in de buurt van de vakantiebestemming zijn en met de groep wordt gezamenlijk besloten welke activiteiten er ondernomen worden.

Een groep bestaat uit maximaal 8 tot 10 deelnemers. De begeleiding wordt geboden door twee professionele coaches, die gespecialiseerd zijn in de doelgroep(en).